Kisteherautó bérlés Budapesten, akár hosszútávra is!

Még ha a legtöbbünknek nincs is szüksége minden nap egy furgonra, mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy nehéz tárgyakat, például bútorokat kell szállítanunk költözés miatt, vagy a zenekarunk hangszereit kell új helyre vinni, és ilyenkor nehéz, vagy kissé kellemetlen lehet ismerőseinktől furgont, vagy kisteherautót kölcsönkérni. Ilyen esetekben a legjobb megoldás a furgon vagy kisteherautó bérlése; a Green Autókölcsönző gyors és rugalmas megoldásaival áll szolgálatára, legyen szó akár rövid, akár hosszútávú bérlésről.

Cégek és magánszemélyek is megtalálják flottánkból a számukra ideális tehergépjárművet, kínálatunk a Peugeot, Renault és Citroen kisméretű furgonjaitól a nagyobb méretű Iveco kisteherautókon át hűtőautókig, kisbuszokig és emelőhátfalas kisteherautókig terjed.

Mercedes kisteherautó

Furgonjainkat már B kategóriás jogosítvánnyal is vezetheti, továbbá járműveinkhez sofőrt is kérhet, ebben az esetben a kauciót elengedjük. Autóinkat természetesen tökéletes állapotban, rendszeresen karbantartva és tisztán találja, és értelemszerűen minden okmányuk rendben van, így Ön nem kerülhet miattuk kellemetlen helyzetbe. Cégünkről és szolgáltatásainkról honlapunkon bővebben tájékozódhat, ahol elérhetőségeink mellett akár rögtön felveheti velünk a kapcsolatot – az ajánlatkérés gombra kattintva – , amennyiben az online kapcsolatfelvételt választja a telefonos vagy személyes megkeresés helyett.