Tengernyi kültéri játék a Játéktengertől

Tengernyi kültéri játék a Játéktengertől

Bent, a házban is remek dolog a játék, azonban a kinti játékkal semmi sem ér fel, amikor végre itt a jó idő. Az udvarra és a kertbe azonban másféle játékokra van szükség, mint a szobába. Például viszonylag kevés jó származik abból, ha a gyerekek a szobában labdáznak a TV és egy üvegajtós szekrény között. Ezzel szemben nagyszerű móka az udvaron labdázni.

A Játéktenger egy megbízható játék webáruház, ahol megvásárolhatóak a hagyományos pöttyös labdák mellett a gyerekek kedvenceivel ellátott lasztik is, például Bogyó és Babócás is.

A már jól ismert Micimackós vagy Oops figurás gumilabdákat is meg kell említeni, amik nem csak jól mutatnak, hanem jól pattognak és strapabíróak is.

A Játéktenger széles választékában labdák mellett természetesen tengernyi kültéri játék található. Kínálatunkból az olyan kültéri játékok sem hiányozhatnak, mint a homokozók, felfújható medencék, kis sátrak és csúszdák. Számos házikót is kínálunk, amik minden jóval el vannak látva. Működő csengő, telefon, kis konyha vagy levelesláda gondoskodik róla, hogy a kicsik igazán jól szórakozzanak a tartós, kiváló minőségű építményekben.

A vagány, lábbal hajthatós vagy tolható járgányok nem csupán szórakoztató kültéri játékok, hanem észrevétlenül megkönnyítik a babakocsiról való leszoktatást, miközben kényelmes utazást tesznek lehetővé. Ilyen kisautó például a Step2 rendőrautó, ami nyitható ajtókkal, pohártartóval és élethű formájával bármelyik gyerek kedvence lehet, miközben a napellenzős védőtető óv a tűző napsugaraktól is. A kicsit nagyobbacska gyerekek lábbal is hajthatják a padlólemez eltávolítása után. Rendőrautó mellett hasonló kialakítású sportkocsikat és versenyautókat is kínálunk.

Mindenképpen meg kell említenünk, hogy a kültéri játékoknak számos követelménynek kell megfelelniük. Ilyen például, hogy a gyerekek játék közben a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Ezért a játékok stabilak, merevek, strapabíróak és felületük sima, egyenletes. Emellett viszonylag kevés darabból állnak, és összeszerelésük sem okoz nehézséget. Mivel sok kültéri játék a szabad ég alatt tölti az év nagy részét, el kell viselniük a téli fagyokat és a nyári nap tűző sugarait is.

Szerezze be tőlünk a legjobb játékokat barátságos árakon, amiket ráadásul állandó akciók tesznek még vonzóbbá.