Kösd le magad karantén idején is

Kösd le magad karantén idején is

Manapság, a koronavírusnak köszönhetően a legtöbben nagyságrendekkel több időt töltünk kényszerűen otthon, a négy fal között, mint korábban. Ennek azonban nem kell azt jelentenie, hogy unatkozunk, és nem tudjuk elütni az időt valami szórakozással. A filmek nézése például mindig remek kikapcsolódás. A tévében azonban a rengeteg reklám sokat ront a műsorok élvezetén, ami lépten-nyomon megszakítja a filmeket. Többek között ez is az okaannak a ténynek, hogy a tévézés erősen visszaszorult az utóbbi években, különösen a fiatalabb korosztályok körében.

A filmek letöltése is szóba jöhet, azonban ez gyakran időigényes, ráadásul elég sok tárhelyet is foglal, ami sokaknak gondot okozhat.

A helyhiány különösen telefonokon okozhat fejtörést, ám sokszor számítógépeken sincs elég felesleges hely. A torrenttől egyébként is sokan ódzkodnak különböző okok miatt.

Az online filmes oldalakon viszont bármikor nézheted a filmeket, akár azonnal is! Az nCore.live oldalán találhatóak a legjobb filmek magyarul. Semmit sem kell letöltened, sőt, semmilyen külön programra vagy lejátszóra sincs szükséged, csupán a böngésződre. Az oldal használata igazán egyszerű, azonban a biztonság kedvéért egy videót is találsz, ami lépésről lépésre megmutatja a filmnézés pontos menetét. A filmek magyarul nézhetőek telefonodon is, mivel az nCore.live oldala reszponzív, ami azt jelenti, hogy mobiltelefonra is optimalizálva van, így nem csúszik el sem a kép, sem a szöveg.

A filmek szó szerint ezrével vannak az oldalon, azonban könnyen használható keresőnkben számos szűrő beállításával nem lesz nehéz megtalálni azokat, amiket épp nézni szeretnél. Kereshetsz például a megjelenés éve, illetve műfaj szerint is. Amennyiben az interneted sebessége pillanatnyilag nem a legjobb, érdemes a filmet indításkor megállítani egy pár percre, hogy betölthessen. Ez napjainkban elég gyakori, hiszen jóval többen használják az Internetet, mint az megszokott.

Azt garantálhatjuk, hogy mindenki megtalálhatja a kedvenceit, hiszen a legújabb mozisikerek mellett a régi, közkedvelt klasszikusok is megtalálhatóak nálunk. Csak pattogtass ki egy tál popcornt, keress egy remek filmet, és máris mozizhatsz otthonodban!