Tartózkodási engedély ügyintézés profi segítséggel

Ha Ön az Európai Unión kívüli, harmadik országbeli állampolgár és Magyarországra szeretne jönni, tartózkodási engedélyre lesz szüksége. Ez történhet számos okból kifolyólag, például tanulás, munkavállalás, cégalapítás, ingatlan befektetés. Bármi is legyen az Ön esetében, cégünk örömmel áll rendelkezésére a gyors tartózkodási engedély ügyintézésben.

Ha munkát szeretne vállalni Magyarországon, munkavállalási engedély szükséges.

Fontos, hogy az engedély igénylése előtt munkahelye és munkaszerződése legyen. Az igénylést a Bevándorlási Hivatalba kell benyújtani, ami nem egyszerű és általában időigényes is, ezért mindenképpen javasoljuk a profi segítséget.

A tartózkodási engedély megszerzésének egyik legjobb módja a cégalapítás.

Ennek rengeteg előnye van, többek között az is, hogy Közép-Európa remek lehetőségeket tartogat a nemzetközi kereskedelem terén. Magyarországon gyors és egyszerű a cégalapítás. Könnyen hozzájuthat az EU-s adószámhoz, ami más országokban hosszadalmas és bonyolult folyamat. Nálunk a társasági adó alacsony (9%), de a különféle adózási formák miatt akár ki is kerülhető. A vállalkozás elindítása kevesebb, mint 1000€, alaptőke befizetésére és benntartásra sincs szükség.

A tartózkodási engedélyhez a cégalapítás mellett szükséges egy üzleti terv is, ebben is segítséget nyújtunk. Az egyik legjobb megoldás üzleti tervre az ingatlan befektetés és üzemeltetés. 200.000€ értékben kell kettő darab ingatlant vásárolni, amit kiadásra szánunk. Ez adja majd a cég fő bevételi forrását. Csapatunk közreműködik az ingatlan kiválasztásában, az adásvételi szerződésben és az üzemeltetésben is.

A tartózkodási engedély ügyintézés időigényes és bonyolult művelet –jobb, ha tapasztalt segítőkre bízza a feladatot. Mi mindent elintézünk Önnek. Ha meglévő engedélye lejár, a meghosszabbításban is számíthat ránk. Az ideiglenes tartózkodási engedélyt legtöbbször csak 3 hónapra adják, így gyakori feladatunk az engedély meghosszabbításának intézése. Mi azonban mindig törekszünk rá, hogy hosszútávú megoldást találjunk, ne kelljen ügyfeleinknek állandóan ezt a procedúrát végigjárni.

Keresse irodánkat telefonon vagy online és kérjen ingyenes konzultációt!