Mókás és aranyos plüssök a Játéktengertől

Gyerkőcöd rajong a különleges plüssfigurákért? Már egész seregnyi plüss van otthon?

Tudjuk, hogy sosem elég ezekből a puha, ölelhető társakból. A Játéktenger webshopból otthonról, kényelmesen és biztonságosan rendelhetsz új plüssöket a gyűjteménybe. A választék óriási, a játékok közt a gyerekek által legjobban kedvelt mesefigurákat és egyedi karaktereket is találsz.

Valld be, hogy felnőttként te is imádod a fel-le fordítható flitterekkel borított dolgokat! A Shimmeez puha és dundi figuráinak testét flitterek borítják, amiket a másik irányba simítva a cica, maci, fóka vagy malac más színt kapnak, de „rajzolni” is lehet rájuk. A gyermeked garantáltan imádni fogja, de olykor titokban te is eljátszadozhatsz a cuki simi-állatkákkal – mi nem mondjuk el senkinek.

A Baby Shark dalocskát már szinte mindenki ismeri, a gyerekek pedig imádják.

Nem csak a fülbemászó dallamot, hanem a táncot és a figurákat is. Gyűjtsétek össze mindhárom Baby Shark családtagot: anya, apa és bébi cápát!A bájos, vicces táncoló, zenélő és éneklő plüssfigurák száját saját kezűleg mozgathatod, mozdulataiddal diktálod a dal ütemét. A zene igazodni fog ahhoz a tempóhoz, amit te diktálsz.

Ha valami igazán nagy és különleges plüssel lepnéd meg a gyermeked, a Melissa & Doug óriás állatai biztosan nagy sikert aratnak. Kislányok abszolút kedvence az óriás unikornis, csillogó szarvával, rózsaszín alapon ezüst szálas sörényével és farkával a gyűjtemény éke lesz. Kisfiúknak a hatalmas, szárnyas sárkány garantált kedvence lesz! A részletgazdag, drámai hatású plüss ne tévesszen meg – egy végtelenül puha és hűséges barátja lesz kisfiadnak.

A Játéktenger elragadóan cuki plüssei között olyan mesehősökkel is találkozhatsz, mint a Kiskedvencek titkos élete szereplői, Olaf, a Jégvarázs aranyos hóembere, az Így neveld a sárkányodat sárkányai. A népszerű Fortnite játék lámája is elérhető plüss formában.

Legyen a gyermeked kedvence a Baby Shark, a Jégvarázs vagy a simogatható flitteres állatkák, a Játéktenger játék webáruházból pár napon belül kézhez kapjátok.