Hőszigetelés az Albert Buildertől

Bár közismert tény, hogy a globális felmelegedés következtében lassan, de biztosan nő az átlaghőmérséklet, és már a telek összességében jóval enyhébbek és rövidebbek, mint akár egy-két évtizeddel ezelőtt, a hőszigetelést ennek ellenére egyáltalán nem érdemes félvállról venni.

Egy megfelelően hőszigetelt lakás fűtése jelentősen olcsóbb, mivel a hőszigetelé saz épületen belül tartja a fűtött levegőt, mivel minimalizálja a falakon fellépő hőveszteséget. A hőszigetelés tehát mindig visszahozza az árát a jóval alacsonyabb fűtési számlák képében, azonban ennél több pozitívummal jár. Napjainkban a környezettudatos szemléletmód talán fontosabb, mint valaha, ezért a költségektől függetlenül is érdemes a lehető legkevesebb energia elpazarlására törekedni.

A hőszigetelés pozitívumai azonban nem merülnek ki ennyiben.

A szigetelőanyag olvadási pontja meglehetősen magas, ezért, ha esetleg tűz ütne ki a házban, a szigetelés a lángok terjedését lassítja, illetve védi az épület szerkezetét, aminek köszönhetően hosszabb idő áll rendelkezésre a menekülésre és az épületben lévő személyek és értéktárgyak kimentésére.

A hőszigetelés nem csupán a meleg levegőt tartja kint, de hangszigetelő tulajdonságának köszönhetően a zavaró zajok nagy részét is kint tartja.

Ön így nyugodtabban és kényelmesen dolgozhat vagy pihenhet otthonában, az utca zajától zavartalanul.

Ne halassza tovább, keresse meg az Albert Buildert minél előbb! Hőszigetelés mellett tevékenységi körünkbe tartozik még a falazás, zsaluzás, betonozás is. Lakóházát, nyaralóját vagy melléképületeit felújítjuk, elkészítjük kerítésének alapjait, kocsibeállóját, járdáját is. Kijavítjuk otthona sérült falait, kettéválasztjuk a nagyobb helyiségeket, illetve összenyitunk kisebb szobákat. Térkő lerakásával is foglalkozunk, precíz munkánkban garantáltan nem fog csalódni.

Keressen minket bizalommal a Balatonpartja mentén, Siófok 100 km-es körzetében, Budapesten és környékén, illetve Veszprémben!