A biztonságtechnika dinamikusan fejlődő, folyton változó szakterület

Első a biztonság!

A Bar-Graph Kft egy magyar vállalkozás, ami 2008-as alapítása óta nyújt kiemelkedő színvonalú szolgáltatást az áruvédelem és biztonságtechnika területén. Cégünket nem tapasztalatok nélkül hoztuk létre, hanem a multinacionális vállalatoknál korábban szerzett, évtizedes tudást felhasználva. Napjainkra nem csupán belföldön, de nemzetközi szinten is ismerik, sőt, elismerik tevékenységünket.

Ügyfeleink elégedettsége és jó hírnevünk fenntartása érdekében kizárólag általunk is kipróbált termékeket forgalmazunk, amikre természetesen teljes körű garanciát is vállalunk.

Speciális digitális eszközöket is kínálunk, amik alkalmasak a mozgás érzékelésén és képelemzésen alapuló térfigyelésre is.

Ilyen például a SCOUT Automatikus térfigyelő rendszer, de választékunkban megtalálhatja az 1 és 8 csatornás digitális mozgásérzékelőket is. Ezek mellett természetesen hagyományos videó megfigyelő rendszerek is elérhetőek. Érdemes a védett terület minden olyan zugát megfigyelés alatt tartani, ahol lopás történhet, mivel a tolvajok hajlamosak kifigyelni a kamerák holtterét.

áruvédelmi kaukKemény etikettel és címkével is alkalmazható áruvédelmi kapuink a legmagasabb technológiai színvonal mellett modern, diszkrét megjelenéssel bírnak, és ideálisak szuper- és hipermarketek, divat és sport üzletek, valamint kiskereskedelmi egységek áruinak védelmére. Emellett természetesen ezekhez használható címkéket, etiketteket és deaktivátorokat is kínálunk. A címkék és etikettek közötti legnagyobb különbség, hogy a címkékkel ellentétben az etikettek többször is felhasználhatóak.

Évtizedes tapasztalatunknak hála partnereink rendelkezésére állunk a technical support, vagyis műszaki távsegítség területén is.

A biztonságtechnika dinamikusan fejlődő, folyton változó szakterület, ezért is tartjuk kiemelten fontosnak a most felnövő szakembergárda képzését is. Ennek köszönhetően a professzionális áruvédelmi megoldások, biztonságtechnikai eszközök, gyors szerviz és technical support mellett szakoktatással is foglalkozunk.