Halld meg te is az Univerzumot!

A jövő megismerésének vágya gyakorlatilag egyidős az emberiséggel.

Már őseink is számos dologba láttak ómeneket. Következtettek a jövőre a felhőkből, a madarak röptéből, állatok belsőségeiből, rúnakövekből és olyan égi jelenségekből is, mint például üstökösök vagy napfogyatkozás. A csillagjóslás, avagy az asztrológia különösen fontosnak számított, mivel szorosan kapcsolódott a naptárak elkészítéséhez is, amik a főleg földművelésből élő népek körében kiemelt jelentőséggel bírt. A legtöbb, ősi jóslási technika mára jobbára eltűnt, néhány kivétellel; ilyen az asztrológia mellett a számmisztika, azaz numerológia, a rúnavetés és a kártyajóslás.

A Tarot kártya a leghíresebb jóskártya, a filmeknek köszönhetően gyakorlatilag mindenki ismeri.

Eredete a múlt homályába vesz, azonban valószínűleg Keletről származik, és a tizennegyedik század végén említik írásban először. Nem a Tarot azonban az egyetlen. A Lenormand kártya némileg modernebb, a tizennyolcadik században alkották meg, és tökéletesen alkalmas magas szintű jóslásra. 36 lapból áll, azonban létezik 54 lapos Nagy Lenormand kártya is.

A lapokon állatok, növények, tárgyak, illetve természeti képek szerepelnek, és bár mindegyiknek megvan az alapvető jelentése, ez leginkább a lapot körülvevő többi laptól függ. A Lenormand kártya megalkotója korának leghíresebb jósnője, Anne Marie Lenormand. Szolgáltatásait cárok és császárnék is igénybe vették, továbbá olyan történelmi eseményeket is megjövendölt, mint a francia forradalom, vagy Napóleon bukása.

Budapesten Szidéna jósnő számít a Lenormand kártya egyik legtapasztaltabb kártyavetőjének.

Immár több, mint negyven éve dolgozik vele, és segítségével már számtalan kérdésre tudott válaszolni.

Amennyiben érdekel, mi várhat rád a jövőben, nem tudsz dönteni életed jelentős kérdéseiben, vagy csak kíváncsi vagy a lehetőségeidre, Szidéna jósnő vár szeretettel. A tanácsadás kizárólag személyesen történhet, telefonos időpont egyeztetést követően.