Találd meg nálunk a stílusodat

A divatos, trendi öltözködés nem csupán a hölgyek kiváltsága, ezt mi is jól tudjuk.

Ezért webáruházunkban minden férfi megtalálhatja a stílusához tökéletesen illő ruhákat, cipőket és kiegészítőket, például táskákat, órákat vagy pénztárcákat. Olyan neves márkák minőségi termékeit kínáljuk többek között, mint az Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Desigual Superdry vagy a GAS.

A farmernadrág a hétköznapi viseletek állandó, örökzöld darabja. Laza és sportos hatást kelt, mégsem igénytelen. A klasszikus kék farmerek mellett ma már számtalan színben létezik. Rendkívül sokoldalú és strapabíró, ezért egy minőségi farmernadrág évekig is kitart. Az egyenesszárú modellek igazi örökzöldek, amik sohasem mennek ki igazán a divatból, azonban vékonyabb, magasabb férfiak tehetnek egy próbát az enyhén szűkülő szárú nadrágokkal is. A bőszárú nadrágokat már senkinek sem ajánljuk, ezek jelenleg egyáltalán nem számítanak divatosnak.

Az első benyomás rendkívül fontos, ezért, ha igényes hatást kívánsz kelteni például egy állásinterjún, egy randin vagy egy találkozón, egy ing tökéletes választás. Az elegáns ingek egyszínűek és mindig hosszú újjal rendelkeznek. A rövid ujjú vagy mintás ingek is remek választást jelenthetnek egy laza, meleg nyári napon, azonban semmiképp nem számítanak elegánsnak.

A hétköznapi férfi ruházat meghatározó elemei a pólók. Kínálatunk rendkívül gazdag színeket, mintákat és fazonokat tekintve is. A nagymintás pólókkal nem árt óvatosnak lenni, mivel egy rosszul választott minta rendkívül előnytelen tud lenni, ráadásul nem is áll jól mindenkinek. Bátran választhatsz azonban széltében csíkos felsőket, mivel azok a közhiedelemmel ellentétben valójában nem mutatnak optikailag szélesebbnek, sőt, éppen ellenkezőleg. A hagyományos pólókkal sem lehet mellényúlni, de tehetsz egy próbát a V-nyakú darabokkal is.

A weStyle-hoz azért is igazán megéri benézned, mert a kifogástalan minőségű férfi ruházat nálunk outlet áron elérhető.