Kosaras emelő bérlés gazdaságosan

Hatékony és biztonságos eszközre van szüksége magasban végzendő munkához? Béreljen önjáró, kosaras személy emelőt a Good Air-től!

Íme néhány felhasználási terület – a teljesség igénye nélkül –, ahol elengedhetetlen egy kosaras személy emelő,vagy jelentősen megkönnyíti a munkát.

– Aulák, sportcsarnokok, más nagy belmagasságú épületek szerkezetének, világítótesteinek javításához

– Homlokzatok karbantartásához, szigeteléséhez, festéséhez

– Bádogos munkákhoz, magas épületek ereszcsatornáinak tisztításához, szereléséhez

– Közvilágítás kiépítéséhez, javításához, valamint magasfeszültségű vezetékek szereléséhez

– Magas fák ágainak visszavágásához

– Magasan levő ablakok, üvegfalak külső tisztításához, tetők és külső falak magasnyomású tisztításához

– Természet- és állatvédelmi célokra, mint például madármentés, odúk és fészkek kihelyezése

– Dekorációk kihelyezéséhez, például a település adventi díszei

-Reklámok, óriásplakátok kihelyezéséhez

– Filmforgatáshoz

Látható, hogy az önjáró személy emelő felhasználása igen sokoldalú lehet, nem csupán építőipari és műszaki munkákhoz ideális. Ráadásul biztonságosabb megoldás, mint egy állvány vagy hosszú létra. A kosaras emelő óriási előnye, hogy nehezen hozzáférhető területek is elérhetővé válnak, hiszen nem csak függőlegesen, hanem oldalirányba is mozgatható.

Cégünktől Octopussy 1412 Twin típusú emelőgépet bérelhet, ami egy nagyon megbízható és könnyen kezelhető önjáró emelő. A szerkezet 14 méteres magasságig alkalmas a munkavégzésre, oldalirányban pedig 6,5 méterre tud kinyúlni. Vegyes meghajtású, vagyis robbanómotorral rendelkezik, de beltérben elektromos árammal működtethető. Speciális kialakításának köszönhetően csukott állapotban annyira keskeny, hogy gond nélkül átjut egy szabványos bejárati ajtón. Gumilánctalpon közlekedik, így menet közben sem tesz kárt a burkolatokban. Az Octopussy 1412 Twin személy emelő 4 „lábon” támaszkodik, rendkívül stabil felépítésű. Az ilyen „spider” emelők önsúlya mindössze 20-30%-a a megegyező munkamagasságú karos emelőkének.

Zala megyében jelenleg csak nálunk bérelhet önjáró kosaras személy emelőt. Ne habozzon tehát, foglalja le a gépet minél előbb!