A minőségnek nincs mindig ára

A használt, de minőségi ruhákra egyre nagyobb az igény napjainkban, ahogyan változik az emberek szemlélete. Secondhand ruhákat hordani manapság már nem titkolnivaló kényszerűségnek számít, hanem divatos, trendi dolog. Nem csupán egyedi és költséghatékony, de emellett rendkívül környezettudatos cselekedet is secondhand ruhákat vásárolni.

Nem csupán arról van szó, hogy az új ruhákat gyártó üzemek szennyezik a környezetet, de azokat jellemzően más kontinensekről szállítják Európába, óriási teherhajókon, amik mindegyik milliónyi személyautó károsanyag kibocsátásával rendelkezik. És ez nem minden: a legyártott ruhák döntő többsége, közel 85%-a hulladékégetőkbe kerül, amik az olajipar mögött a második legnagyobb szennyezőnek számítanak.

Tehát ha egy jövedelmező, mégis környezetbarát vállalkozást indítanál, egy használtruha bolt nyitása páratlan ötlet.

És ha használtruha Fejér megye területén, akkor nem lehet nem megemlíteni a Bemo-Textil használtruha nagykereskedést.2014 óta foglalkozunk használt textiláruk válogatásával és kereskedelmével. Ezt továbbra is családias légkörben, kevés dolgozóval tesszük, hogy jobban odafigyelhessünk a minőségre és a hibátlan kategorizálásra.

A használtruha Fejér megye területére leginkább Hollandiából, Németországból, Ausztriából és Svájcból érkezik.

Négy különböző kategóriát különböztetünk meg, amikbe a ruhaneműket válogatjuk. A legelső az úgynevezett krém, ez a kínálat csúcsa. Ezek a ruhák újak, vagy szinte újak, divatosak és minőségiek. Az 1. osztályba sorolt ruhák bár rendelkezhetnek apróbb hibákkal, de divatosak és minőségük is jó. A 2. osztályba azok kerülnek, amiken már meglátszik a használat nyoma, azonban még eladhatóak. A 3. osztály a kínálat alját jelenti, többnyire exportra szánt áruval.

A női-, férfi- és gyerekruha mellett kínálunk bizsukat, cipőket, lakástextilt és táskákat is.

Ne feledd hát: ha használtruha Fejér megyében, akkor Bemo-Textil! Raktárunk Budapesthez nagyon közel, csupán húsz kilométerre található, amit ráadásul az M6-os autópályán igen könnyen megközelíthetsz. Azonban mielőtt ellátogatnál hozzánk, kérjük előbb mindenképpen egyeztessünk időpontot!