Minőségi MATRIX termékeket használó fodrászat Budapesten

Szeretnéd, ha hajad igazán különleges, kiváló minőségű termékekkel lenne ápolva? Olyan fodrászt keresel, aki az ilyen hajápolókat használja? Igénybevett, festett, melírozott, töredezett, ápolásra szoruló hajad van, vagy folytatnád a megkezdett hajápoló kezelést?

Akkor válaszd az Alicehairt fodrászat és szépségszalont! Minőségi MATRIX termékeket használó fodrászat Budapesten. Igényesség és elegancia, amely kiváló szakmai tudással párosul.

A Matrix hajápoló márka amerikai találmány, létrehoztak egy olyan átfogó magas minőségű termékcsaládot, amelyben tehetségüket és kreativitásukat ötvözik, mára már Európában is elterjedt. Különféle professzionális tisztító, ápoló és hajformázó, valamint hajfesték családot tartalmaz a termékkínálat. Természetes növényi anyagokat ötvöznek a modern technológiákkal, hogy fejbőrünk, hajunk sokkal ápoltabb és szebb legyen. Ez a legújabb fodrászati trendhez tartozik.

Ezt a termékcsaládot használja az Alicehair fodrászat is. Fodrászaink képzéseken, szemináriumokon vesznek részt, így nyitottak erre a trendre, a legújabb termékek és hajápolási szokások elsajátítását is magukénak tudják.  A hajmosást, hajkondicionálást, hajfestést mind-mind minőségi Matrix termékekkel valósítjuk meg.

Az Alicehair fodrászat és szépségszalon ezen kívül többféle szolgáltatást nyújt, legyen szó fodrászatról, kézápolásról, kozmetikáról. Itt mindent megtalálsz, ami szépségápolás. Rendkívül jó, profi, kedves, kommunikatív és figyelmes csapattal dolgozunk. Garantáljuk vendégeinknek, hogy biztosan elégedettek lesznek velünk. Számunkra az a fontos, hogy magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak, ápoltnak és szépnek érezhesd magad.

Ha Matrix termékeket használó fodrászatot keresel Budapesten, jelentkezz be az Alicehairbe! Ez az igazán igényes, elegáns fodrászat Budapest VIII. kerületében található, a Corvin negyedben.
Honlapunkon érdeklődhetsz rólunk, az árainkról, a megközelíthetőségünkről. Böngészhetsz a http://alicehair.hu/ webcímen. Elérhetőségünket és időpontfoglaláshoz információkat is itt találsz.