Tárolja készpénzét is profi módon

Mindenütt létfontosságú a pénzkezelés hatékonysága és biztonsága, ahol pénzforgalom zajlik.

A készpénz tárolására, gyors megszámolására és rendszerezésére számos eszközt kínál a Banktech webáruháza. Egyaránt megtalálja nálunk a mobil fém pénzkazettákat, a pult alá, illetve fölé szerelhető acél szerkezetű biztonsági pénztárfiókokat és a praktikus érmetálcákat is.

Egy érmetálca leginkább alacsonyabb forgalmúnak számító üzletek és boltok napi forgalmának tárolásában nyújt felbecsülhetetlen segítséget. Egy skálázott vagy címletenként elkülönített érmetálca a pénzérmék pontos számolását is rendkívül megkönnyíti. Kínálunk Forintra és Euróra szabott érmetálcákat is.

Amennyiben nagyobb mennyiségű készpénzzel dolgozik, remek minőségű elektronikus, gépi érmeszámoló-szortírozóinkat és bankjegyszámlálóinkat ajánljuk. Bankjegyszámláló gépeink nem csupán jelentős mennyiségű energiát és időt takarítanak meg, de bizonyos típusok képesek a bankjegyek eredetiségének ellenőrzésére is, többek között méret- és mágneses vizsgálat, UV fény és infra segítségével. Ha eredetiség vizsgálat is megfelel a célnak, a Banktech ahhoz is kínál különböző eszközöket, például fénycsöveket vagy UV lámpát. Nincs univerzálisan legjobb eszköz, az, hogy melyik a leginkább előnyös az Ön számára, attól függ, hogy átlagosan mennyi pénzt szokott átvizsgálni.

Ha barátságos áraink és kiváló minőségű termékeink nem elég meggyőzőek, meg kell jegyeznünk, hogy immár közel két és fél évtizede számítunk a banktechnológia élvonalába tartozó cégek elsődleges disztribútorának az országban.

  Legyen szó bankról, nagyvállalatról, kisvállalkozásról vagy akár otthoni használatról, a Banktech kiváló biztonságtechnikai lehetőségeket biztosít ügyfeleinek. Érmetálcáink épp olyan magas színvonalat biztosítanak, mint páncélszekrényeink, automata pénztáraink vagy fegyverszekrényeink, tehát a Banktechben garantáltan nem fog csalódni!